Ge-Parts: in- en verkoop van gebruikte en levering van nieuwe steenbewerkingsmachines

Mijn naam is Geert Kloeze, en ben al vanaf 1969 in deze branche werkzaam . Vanaf september 2010 ben ik als specialist in steenbewerkingstechniek voor mijzelf begonnen met de inkoop en verkoop van gebruikte en levering van nieuwe steenbewerkingsmachines: Ge-Parts, aan de Essenhage 18 in Stadskanaal.

Verkoop van nieuwe steenbewerkingsmachines
Voor de verkoop van nieuwe machines werkt ik samen met Projectburo PB ,,exclusieve machines uit Belgie,, Patrick Buysse ( PB )ken ik al 10 jaar, en onze samenwerking is altijd uitstekend geweest. Mijn werkzaamheden voor Projectburo PB is voor 80% acguisitie en verkoop t.b.v. nieuwe machines o.a. TERZAGO brugzagen, OMAG cnc bewerkingcsntra,EMMEDUE monoblock zaagmachines,MARMO MECCANICA band kantenslijpers,EICH waterzuiverings systemen. Door deze samenwerking kunnen we alles leveren en zijn we in staat complete werkplaatsen in te richten.

Adviesburo
Door mijn jarenlange ervaring in de steenhouwers wereld heb ik ontzettend veel ervaringen op gedaan hoe bedrijven werken, waar problemen liggen zowel in de logistiek als ook welke machines hebben we nodig enz. Daar ik ongeveer 20 jaar als onderhoudsmonteur werkzaam ben geweest weet ik ook snel problemen op te lossen als de machines niet goed werken, afstelling enz.
Daar ik altijd in werkplaatsen bezig ben geweest, heb ik ook een goed beeld gekregen in het logistieke gebeuren.

Samenwerken met FK Service en Onderhoud
Ik kan niet alleen alle nieuwe en gebruikte steenbewerkingsmachines en toebehoren leveren, maar kan ook nog eens alles zelf installeren, reviseren, onderhoud plegen. Eerst produceerde en monteerde ik ze in de fabriek, later ging ik ze op locatie opbouwen, daarna werd ik onderhoudsmonteur en installeerde nieuwe machines. Nog later kwam ik in de verkoop. En dat laatste past het beste bij mij. Maar als de situatie er om vraagt trek ik de overall aan en neem een reparatie of revisieklus voor mijn rekening. Normaal besteed ik deze werkzaamheden uit aan mijn broer, Frits Kloeze. Die is ook opgegroeid in dezelfde branche en heeft met FK Service en Onderhoud een eigen serviceonderhoudsbedrijf.
Grote reparatie werzaamheden doen we vaak samen.

Goede gebruikte machine tegen een redelijke prijs
Sinds ik voor mijzelf ben begonnen ben ik mij gaan richten op de in-en verkoop van gebruikte machines.
Het aanbod wisseld soms van week tot week, ook moeten er machines ingeruild worden tegen een nieuwe machine.
Deze machines kunnen we zelf de- en monteren , in bedrijfstellen, service enz.enz.
De klanten kunnen zelf de gekochte machines de-en monteren als ze dat willen,
Bovenstaande maakt duidelijk dat niemand mij snel een oor aan naait wat betreft steenbewerkingsmachines. Nee hoor. Als ik de opdracht krijg voor de levering van een goede gebruikte steenbewerkingsmachine, dan kan de opdrachtgever er van op aan dat hij ook een hele goede machine krijgt voor een redelijke prijs. Meestal kan hij de machine ook werkend zien omdat de eigenaar van deze machine al een nieuwe heeft besteld maar te maken heeft met een bepaalde leveringstijd. Omdat ik over een uitgebreid netwerk in binnen- en buitenland beschik weet ik precies waar de gebruikte steenbewerkingsmachines staan. Mijn klanten weten dat als ze mij inschakelen.Ge-Parts is gevestigd aan de Essenhage 18 in Stadskanaal. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Geert Kloeze via 06 5381 1039.